Efter en kväll i Malmö.

Igår var det antagligen den mest ovissa omgången av Melodifestivalen hittills. Det fanns flera låtar som jag tyckte om och som kommer hamna i min musikkatalog efter att alla låtar nu har spelats. Igår var det Melody Club och Nicke Borg som jag fastnade mest för.

Jag tycker inte det finns någon låt som känns som en vinnarlåt i finalen, vi får se om två veckor om jag har ändrat mig då. Oavsett, så tycker jag att gårdagen nog var den bästa delfinalen hittills. The Ark var fantastiska och både Rikard, Häxan Surtant och Per fick in några roliga skämt igår.

Vi får se vem den slutliga vinnaren blir.

Gratulerer med dagen Norge.

Idag blev det Guld för Norge. Petter Nortug var smart och slösade inte på mer energi än han behövde. Han slog till i rätt stund och var stark nog att hålla de andra bakom sig. En otrolig stämning på stadion och säkert i hela landet. Han hyllades av folket och kungafamiljen.
Någon som jag återigen imponeras över är Marcus Hellner. Han ger sig verkligen aldrig. Även om kom efter på den klassiska delen, med skidor som inte hade den rätta vallan, så gav han aldrig upp.
Att sluta som sexa och att kämpa om medaljerna inne på stadion är en beundransvärd insats som verkligen talar om vilken kämparglöd den killen har. Han talar om att det är ett teamwork mellan vallare och åkare, och att man inte ska hänga ut någon. Att försöka dra ifrån i Hellner-backen, att komma tillbaka såsom han gör, det blir jag grymt imponerad av. Han är i toppform!