Glädjefnatt!

Jag var så besviken att jag inte kunde gå på Kent-konserterna som var nu under hösten. Men vet ni, ibland får man allt en bra start på en morgon. Jag gick in på aftonbladets hemsida och rubriker om att extra konserter ska göras av Kent stod på framsidan. Tokglädje! De kommer till Karlstad den första mars tjugohundraåtta. Och nåde den som tar den biljetten ifrån mig!

Då blir det jag, musiken och resten av löfbergslila arena. Eller ja, min förhoppning är den i alla fall. Och till hösten kommer Lars Winnerbäck till Ransäter för en spelning. Då borde man ju vara där också. Så ja, det blir till att spara pengar till konsertbiljetter helt enkelt.

Skolarbete

"Upp över öronen" är just orden som är bra att använda här. Psykologi hemskrivning, svenska arbeten, svenska noveller, svenska recensioner, matteprov, projektarbete. Listan tar nog aldrig slut tror jag. Men denna vecka har jag varit ganska produktiv. Hunnit med två prov, läxförhör och gjort klart en uppsats som jag legat efter med. Förhoppningsvis hinner jag med allt som är nu fram till jul så jag slipper koncentrera mig på gamla saker efter jul. Med Indienresan framförallt som är fram för mig då. Jag ska hinna klart med novellerna den här veckan och förhoppningsvis psykologin. Keep on struggling!

Helg.

Jag hämtar inspiration från Ellinores blogg idag. Helger går otroligt fort, det har jag också skrivit förut men det stämmer verkligen.

I fredags efter övernattning åkte jag och jobba med Anna fram till åtta. Då följde jag med henne runt i stan, vi besökte McDonalds bland annat och träffade Sandra och hennes kompis. Full fart på McDonalds med alla ungdomar som antingen skulle vara skötsamma på en bio eller ut och göra dumheter. Jag begav mej till Sabina efter att ha önskat Sandra och Anna en trevlig kväll. I Binas lägenhet var det full fart och en massa SKU-are. Sandra, Jocke, Andreas, Therese, Björn och sen vanligt folk i stil med Lars och Johanna. Vi gick ut och där träffade jag Sandra och Anna igen, och förövrigt kan jag säga att jävlar vad det märktes att det var löningshelg. Det var folk i princip överallt. KAOS!

I lördags var det först styrelsemöte vid 10, som blev till ett möte med minnesanteckningar för återigen var vi inte beslutsmässiga. Det är verkligen skittråkigt när man anstränger sig och förbereder ett möte och sen inte får genomföra det. Eller när vi inte kan ta viktiga beslut för att vi inte är tillräckligt många. Så hela styrelsen borde skärpa sig riktigt ordentligt! Sedan åkte jag med Sabina, Johanna och Björn för att skjutsa hem Björn. Vi smet in på Säffles McDonalds, jag vet två dagar i rad, och sen bar det iväg hem. Problemet var bara att mina bussar och tåg hade gått och ringde till pappa som såg på hockey och tog sig en grogg. Så gick det med den skjutsen så min gammelmorbror kom och hämtade mig till slut. Puh! Johan smsade om jag skulle med till stan och festa där och efter att vi övervägde det ett tag så kom vi fram till att vi skulle göra det. Sen kom jag hem halv fyra morgonen efter så det måste väl varit ett tecken på att det var roligt?

Söndagen innebar slappa och sen avsluta med barnvaktsjobb på kvällen hos Maureene med Emma och Moa. Frågan är hur många blondiner det krävs för att sätta på en spis för igår krävdes det en blondin och en blondin mamma men till slut så gick det efter många om och men.
*over and out*