Lov.

Höstlovet har kommit, äntligen får man sova ut ordentligt. Visst har jag en del att plugga på men jag kan ta det lugnt i alla fall. Skööönt!

Helgens läger var väldigt bra. Ett läger med en massa goa kids och sköna människor, framförallt god mat också (som vanligt). Nu längtar jag till nästa läger!

Innebandy har det spelats en hel del, igår, i förrgår och på onsdag ska jag spela.
Det är ju najs som vanligt. På lovet blir det bio besök och sen lite shopping i Karlstad tror jag, det är ju alltid trevligt faktiskt.Sen ska jag som sagt var plugga lite, har några arbeten som måste påbörjas...och avslutas.....

Igår slog Färjestad Skellefteå med 4-0(!) :D
Regn, regn, regn är vädret som gäller just nu.
Hellre snö än regn säger jag bara!


Puss på er!

Veckan har börjat. . .

...och den har börjat bra. Hade i och för sig religionsprov idag men det gick kanonbra. Trodde inte att jag kunde någonting men när jag väl kom dit och satte mig ner vid provet så gick det bra. Det handlade om Hinduism, Jainism och Sikhism. Inte de lättaste religionerna kanske men som sagt var, det gick bra. 

Ikväll vann färjestad sin match mot Linköping med 3-1! Wiiieee, hääärligt ^^ Niskala blev matchhjälte och gjorde två mål.

Helgen var lugn och skön, jobbade på lördagen istället för att festa hehe. Tänk vad duktig jag är. Men pengar är alltid pengar.

Jag sitter just nu och tittar på serien Vanished, på trean, och den är faktiskt ganska bra.
Reklam just nu men snart börjar det säkert igen. Till helgen ska jag på läger, härligt.
Junior och minior läger är det. Skoj som bara den, ska ha lite workshops och grejer. 
Ha en bra kväll!

Svenska Kyrkans Unga.

     SKU 
SVENSKA KYRKANS UNGA
Var ska jag börja egentligen? Enda sen jag var liten har jag på något sätt varit med i kyrkan, mamma drog alltid med mig på barntimmar och liknande små-barns träffar i kyrkan. Det var nog där det började, tack mamma. 
Några år senare insåg jag att jag inte bara kunde lämna kyrkan, den hade hela tiden varit den där tryggheten att umgås på. Skolan var det till viss del men kyrkan är en speciell plats. En speciell plats som jag alltid kommer ha mitt hjärta på.  Många vänner har jag också fått inom kyrkan, det skapas alltid speciella relationer och förtroendet är stort och hjärtligt. En helt underbar plats helt enkelt.

Många, många minnen har skapats på olika läger. Höstmötet, Styrelseresor, Ku-läger, Påskläger, Camp m.m.
Hela tiden kan jag plocka underbara känslor som hela tiden finns i kyrkan.
STUK 06
STUK - vår egen innebandy turnering. 


Påskläger 2005
Påskläger 2005.
Ku-läger
Ku läger i somras - ett gäng åkte iväg och bodde i skogen en helg.
Camp 06
CAMP O6 - shit vilken upplevelse, friluftsläger på sommaren!

Det kan låta överkristligt men det är verkligen så att kyrkan är en sammansatt gemenskap. Just ordet gemenskap passar så oerhört bra. I kyrkan kan man vara sig själv!

Ku, som ungdomsgruppen heter i Kil, är en plats dit jag alltid kommer att komma tillbaka till. Jag tror inte att det spelar någon roll hur gammal jag blir, där hör jag alltid hemma. Den gemenskapen mellan äldre och yngre människor är fantastiskt. 

Att jag 2005 för första gången fick chansen att vara med i Distriktsstyrelsen för SKU var hur coolt som helst. Lilla Frida från Kil blir ordinarie ledamot och nu sitter jag vald på två år som ledamot. Det känns som världens häftigaste grej!
Att få den tilliten direkt är makalöst. Jag är evigt tacksam.Men nu avslutar jag genom att säga:
Svenska Kyrkans Unga, tja la la!