En vecka med sorg

Om det finns en vecka full av dagar som kan kallas fredag den trettonde så var det nog den här veckan. I måndags i Sundstas kafeteria avled en kille vid namn Alexander efter ett hjärtfel. I tisdags kväll var det en olycka med en bil och tre killar utanför Slottsbron i Grums. En av killarna vid namn Björn avled senare i Uppsala på grund av sina allvarliga skador. Natten mellan fredagen och lördagen tog en kille livet av sig i Grums. Jag tänker på de berörda och de sörjande.
Låt killarna vila i frid.

Vecka 39

Måndag: Skola + Ku till 21      Tisdag: Skola + jobb till 21   Onsdag: Skola + ds-möte till 21   Torsdag: Skola + jobb till 21        Fredag: Skola          Lördag: Liseberg          Söndag: Jobb till 21
Varför har man ingen dag då man är helt ledig? Fredag kommer bli en underbar dag efter skolan för då är jag ledig. Helt ledig! Så vill du hitta på nått med mig så är fredagen dagen för det. Jag har kommit fram till att det nog inte är nyttig att inte äta ordentligt och regelbundet och att sova för lite. Det blir bara skit av det. Jaja, mycket roligare inlägg än så här blir det inte idag.

Ännu en helg

Tänk vad teve-spel kan underhålla två människor. Sabina och Lars har kört ett x antal supermario banor nu med racing spelet Mario-cart. Jag hinner göra en massa vettigt i lägenheten under tiden. Alltså jag hade kunnat gjort det om jag hade velat. Men nu finns det ingen lust till det. Inte för att det finns nått att städa heller. Jag vill nog komma fram till att det är lika bra att ligga i soffan och skriva en blogg.

I fredags var jag hemma hos Malin, jättemysigt firade jag och sex andra hennes födelsedag. Vi åt jättegod mat, sjöng singstar och tittade på Idol. En riktigt bra fredag. Grattis igen Malin! Fredag var en studiedag för mig. En massa hemstudier väntar mig ikväll efter innebandyn när jag kommer till Kil igen. Tråkigt men sånt som måste göras. Jag kan ju inte tappa allting sista året. Även om det bär lite åt det hållet.

Wolfpack's kickoff i Löfbergs Lila var det igår som gällde. Jag minglade med Jönsson, Prestberg, Heino och alla andra coola Färjestad spelare. Jag dregglade lite över hejarklacks Niklaz och ja. Allt kändes som vanligt. Snart, snart drar hockeyn igång igen och jag längtar!
*over and out*