Äntligen som Fylking skulle säga

För jag ska nu på arvikafestivalen. Johanna och jag fick de två sista biljetterna som fanns på pressbyrån i Karlstad. Förstå vilken tur det var?! Oootrolig tur. Men nu har vi dem i vår ägo. Ett tält ska som sagt var fixas så är vi good to go sedan. På tal om Johanna så ska vi ses ute idag och imorn. Vi gör en två dagars så att säga, riktigt trevligt. Sen träffar jag Sandra, Sara och annat folk idag också. Löningshelg är en bra helg. Christian kommer snart hem. Ja, just nu känns det som en bra helg. Trots mitt jobb som blir två pass. Det enda är som kan göra den ännu bättre är om Färjestad tar sig i kragen och vinner, men det skulle vara ett mirakel.

Slutspel(at)?

Jag bloggar en hel del just nu. Hockey och annat gör mig engagerad. Engagemang föder engagemang, också på bloggfronten. För att kommentera dagens match så känns det som att de är slut. Det finns inget hjärta kvar längre. Jag är inte den som brukar säga att det är över förrän det är över men nu känns rätt hopplöst. Vändningar kan alltid komma och jag kommer aldrig glömma Hvmatchen där det vändes i den sista minuten. Men då fanns det en helt annan energi. Nu känns det som om grabbarna redan längtar efter semestern. Jag hoppas dock innerligt jag har fel. För allas skull.

Via radion istället

Det är då bra typiskt att jag blev ledig idag men åkte hem till Sabina och hon har inte Canal+ där matchen visas idag. Jag blir så irriterad ibland. Men jag kan se Hvmatchen istället, men det kändes ju betydligt mer lockande att se Färjestad. Men men, egentligen hade jag ju inte kunnat sett den alls. Nu får jag höra på Sr. Tur att det finns andra lösningar. Jag satsar på att det blir 3-4 idag. Även om min dröm i natt gjorde att det blev 5-13 i mål till Färjestad, synd att det inte kommer stämma. Men det vore nått det.