Park-par-picknick.


Par-picknick i en park, grillning med film efteråt. Jag har saknat Jessica, vi har inte setts på superlänge, så förslaget om att grilla i parken var varmt välkommet. Vi hade en del att hämta upp, och var gör man det bäst om inte sittandes dricka rosévin och mumsa grillad kyckling med fetaost sallad? Fetaost, Guds gåva till mänskligheten. Vi vandrade till Jessica och Jonas lägenhet och såg film. Den var lite smårolig men väldigt skum.
Imorgon kommer Sara och allt är bara underbart. Punkt.

 

Engångsgrillens förlorade land.

Det är cirka 30 grader varmt i skuggan. Oslo kokar, folk ligger i parker och steker. Sofienberg, Frogner, Botaniska. You name it. I fredagskväll var det mys i Frognerparken tillsammans med körflickor och igår åkte jag tillbaka dit för att sola tillsammans med Frida. Jag njuter för fulla drag av semester, laddar batterierna med en massa sol och hoppas på att vara supermotiverad när väl hösten kommer att börja jobba igen. Jag trodde jag skulle få jobba under sommaren men eftersom det inte blev så, av flera anledningar, så har jag cirka 10 veckors semester. Otroligt!
Bilderna kommer från Annas och från min blogg. Annas blogg som jag förövrigt har suttit och designat lite de senaste dagarna. Jag tror hon är nöjd och jag tyckte den blev rätt snygg jag också. Nu är jag sugen på att göra om min egen, det får nog dock vänta till veckan.

Solen i Botaniska hagen borta hos mig på Tøyen bjöd på lika mycket sol den också så där har jag legat en stund idag. Hoppas på att den riktiga solbrännan kommer snart så jag får lön för mödan. Jag hade med mig smaskiga rester från maten som jag lagade igår. Cous-cous sallad med ruccola, fetaost, paprika och räkor tillsammans med tsatsiki och kyckling marinerad med peppar, salt, citron, olja, rosmarin och allround-krydda. Det är mumma det!

Norge är förresten Engångsgrillarnas land, de är överallt. Det som dock är praktiskt är det oftast finns speciella behållare att kasta dem i. Då slipper man tänka på allt krångel när man ska frakta dem och kasta dem. Jag kanske borde sluta underskatta norrmän.

Fotbollen väntar, jag ska dra på mig ett par joggingskor och strumpor (usch) och ta tunnelbanan bort till planen.
Kos er i solen!