Uppdatering.

Det var mycket länge sen jag skrev nått i min blogg och det är dags för en uppdatering. 
I torsdags var jag helt ledig och satsade på en heldag med shopping, körlektion och sen jobb resten av kvällen. Shoppingen med Sabina och Johan slutade med att jag inte handlade någonting nästan. RIktigt bra jobbat av mig. Men körlektionen var riktigt nervöst faktiskt men jag tyckte jag klarade den ganska bra. Fick saker att öva på som det ska va och det var roligt.

Helgen har varit fullspäckad faktiskt. Fredag var en heldagsshopping med Sabina. Jag inhandlade fyra klänningar som jag heldiggar mycket, mycket och använder jämt. Sen avslutades kvällen med film hos Johan med Jesper. Lite innebandy film gällde också eftersom vissa ville ladda upp inför Stuk som är så viktigt. 

Stuk en hel dag på lördag och oj, oj, oj vad det är roligt. Stuk är Svenska kyrkans ungas innebandyturnering eller stiftsungdomskväll som den heter egentligen. Jag spelade med i DS med förstärkning och det var mycket roligt ska ni veta. Kil hade tre lag men och kämpade och slet som bara den. Korståget tog sig enda till final och slog ut Tveta och Kil fick med sig bucklan hem för andra året i rad. Tack för en mycket bra instats Anna, Ribban, Körs, Johan, Robin, Emil, Tobbe och Ola. Bra spelat! Och även resten av Kilsgänget spelade mkt bra innebandy!

Efter innebandyturneringen bar det iväg på halloweenparty som var mycket roligt förutom att en mycket full S ballade ur lite, eller vad säger du? Jag sprayade mitt hår svart och var en häxa. Och en massa andra utklädnader såg jag där. Mycket skojig kväll var det i alla fall och jag sov mycket lite den natten. Halv fyra kom jag hem och somnade vid fyra, först efter att ha försökt få ur den mesta svarta hårfärgen ur håret kunde jag lägga mig.

Söndagen började tidigt eftersom styrelsemötet började tio inne i stan. Självklart innebar det en tidig uppgång. DSmötet tog upp viktiga ärenden innan det åter var dags att åka till Kil igen. Mer innebandy på kvällen, en hel dag idag igen men jag är mycket nöjd med min helg. Undrar vad som kommer hända på lovet.

Fler projekt

Detta ska ske den närmsta tiden
- arbete i internationella relationer om en konlikt, just nu är det Cypernfrågan som gäller om ni inte har andra förslag.
- Svenska redovisning om Michael Moore som sker idag
- redovisning av internationella ekonomiuppsats kring Ecuador, skedde idag
- franskaprov som jag missade pga sjukdom
- matteprov, som var i måndags som jag definivt kommer få ig på
- projektarbetet ska fortskrida

(detta var bara för att jag just nu inte har ett skit att skriva om, bara som information)

Det var värt väntan!

Idag du. Idag var det dags. Det jag längtat efter från början på sommaren. Säsongsstarten av Prison Break. Uppspelt som tusan sprang jag ner i källarn till min brors rum efter Ku. Och då ser jag de första scenerna ur programmet. Förväntningen var på topp! Och jag blev inte besviken. Intriger, svett, tårar, underbart spännande cliffhangers och såklart mycket av hetingarna. Och denna cliffhangern i slutet i väntan på nästa vecka, ärligt vad spännande det blir. Jag har alltid sagt att man inte ska göra fler säsonger av en serie. Man får göra högst två för sen blir det ofta uttjatat (LOST som exempel) men om Prison Break fortsätter så här kan det bara gå på ett sätt.

Annars har det varit full fart idag. Skola, möte om Stuk (innebandyturnering i med sku) och sen Ku där det var innebandyfeber. Tänk att ett arrangemang som innebandy kan locka så många. Häftigt! *over and out*