Snötäcket har lagt sig över Sverige ännu en gång.

Tänkte att jag kanske skulle skriva en blogg om hur solen lyste och att snön inte vräkte ner men icke, snön faller fortfarande ner mot marken och lägger sig som ett tungt täcke. Jag har i alla fall blivit riktigt mycket bättre, hmm vilken mening, från förkylningen. Är bara lite snuvig nu och hostar inte alls mycket, puh! Vad skönt! 

Jag shoppade lite grann när jag var i stan med Sara i lördags, trevligt det men både Sara och jag insåg att man borde lugna ner sig med shopping. Sen så hade vi folk hemma och det var länge sen jag åt så mycket mat, herre gud vad mätt jag var! Men gott var det.

Igår var jag så svag att jag bara slappade hela dagen, vilade upp mig. Jag spelade the sims i alla fall det var typ det jag orkade med. Men idag är jag piggare igen som sagt och det är riktigt skönt!

GRATTIS ELLINORE PÅ 15 ÅRS DAGEN OCKSÅ!

Ha en riktigt bra måndag, trots snöandet!

Yrväder till snö.

Jag är något trött på snön just nu, inte alls roligt faktiskt att det bara ska snöa hela tiden. Som om inte det räcker så ska det blåsa också, det är ju svinkallt ute burr burr. Så helt enkelt; bort med snön!
Sportlov, jag vet och det ska vara snö på sportlovet men räcker inte snön som finns redan? I och för sig åker jag inte skidor så har jag ingen direkt uppfattning om hur mycket snö det måste vara men det borde räcka nu tycker jag. Bättre med sol och blå himmel, då kan till och med jag njuta av vintern!Igår var det fredag och sista dagen innan lovet i skolan. Jag hade historieprov och på första delen fick jag 25,5 av 32 så jag är nöjd. Andra delen vet jag inte vad det blev men hoppas på ett rätt bra resultat.
Annars så bjöd jag min familj på after work Glada Killingen i Kil igår, det var min julklapp till dem.
Det var mysigt och riktigt god mat bjöds det också på så en bra avslutning på veckan.
Fredag är en bra film dag med så jag gled över till Johan där Jesper också hängde i soffan så vi kollade på film, softisch, och Frida pratade på och tjatade hål i huvudet på dem som vanligt.

Lördag idag och jag ska till stan med Sara snart, ska bli riktigt trevligt eftersom det var länge som jag träffade lilla Sara. Och sen ikväll ska Anna och jag mysa lite och kolla på film, trevligt trevligt.
Ha en riktigt bra lördag.
*over and out*

Blåmärkes-bruden

Så det kan gå, aj aj aj...aj aj aj... (nynnar på den kända hejarramsan som jag inte riktigt kan skriva bara i ord utan att nynna med). Här kommer blåmärkes-bruden som är med i blåmärkes-klubben.
Det ni är inte fy skam det, inte alla som har det att skryta med..eller hur?
För er som inte vet, vilket jag tror är rätt många, så är blåmärkes-klubben det gäng som lirar bandy i kyrkan på söndagar och nu även på onsdagar. Kommer du dit så räkna med att få ett blåmärke, det är den allför bistra sanningen! Bollar hit och bollar dit. Fridas klubba där och fridas klubba här.

Grattis min far på födelsedagen!
Eftersom vi i vår familj har insett att man inte behöver
fira alla födelsedagar stenhårt när man börjar komma uppåt åren så slapp jag köpa ett paket åt honom. Men en jordgubbstårta var jag faktiskt så snäll att jag bakade åt honom, för lite firande bör det allt vara. Farmor kom hit också och gav blommor, det bör sägas att de var väldigt fina, och så myste vi lite med fika.

En glad överraskning idag var att jag träffade Sandra på bussen till stan, var i stan och bowlade idag med skolan för vi hade en lite friluftsdag, och det var ju jättetrevligt. Tur att man får träffa Sandra ibland.

Historia blir det till att läsa lite nu eftersom jag har ett enormt, som vanligt, historiaprov på fredag.
Imorn ska jag på musikal på Sannerudsskolan i alla fall, trevligt trevligt. Hoppas den är bra.
*over and out*