Utan dina andetag.

Erik åkte tillbaka till Oslo igår. Det känns ensamt men det är väl bara att vänja sig för när jag flyttar blir det långt mellan oss. Särbo är väl ordet jag söker efter men inte riktigt vill säga.

Inception.

Efter att jag var i Örebro igår så mötte jag upp Erik för att gå på bio. Vi hade fått tips innan om att hänga med ordentligt redan från början av filmen, det visade sig vara ett nyttigt tips för det gick verkligen undan. Filmen var verkligen bra. Jag som kan tycka att det blir lite för mycket med action ibland gillade denna, det är ett gott betyg. Erik var också nöjd, det är ett ännu bättre betyg. Leonardo di Caprio är både snygg och väldigt duktig på det han gör.


Regnet öste ner även i Örebro, jag hade valt fel skor och blev verkligen blöt. Hann torka efter bussresan mot Karlstad igen men väl där regnade om inte ännu mer. Det gick inga bussar när bion var slut, eftersom det var torsdag och ingen nattrafik, så vi fick gå hem och jag blev blöt igen. Även om en promenad till Wåxnäs inte är så långt egentligen, men igår så kändes det väldigt långt. Det slutade med att jag tog av mig skorna, det var lika bra. Lättare att gå och jag var ju redan dyblöt. Det var då jag insåg att vi borde tagit en taxi, smart att inte komma på det innan. Jaja, hem kom vi och vad gör man inte för kärleken.

Svensk sommar tror jag det kallas.

Igår såg det ut som ovan, idag är det rena syndafloden och det ser ut som nedan.
Det här är Sverige.
Regnet slår mot rutorna nu
Men natten är ljus i ett land utan ljud
Och glasen glittrar tyst på vårt bord
Lika tomma som ord
Visst är kärleken stor