Äntligen fredag.

Jag tänkte börja med att ursäkta min bloggtorka men sen ändrade jag mej. Inte mitt fel att jag inte har internet till min dator. Eller jo, egentligen är det mitt fel för att jag inte tjatar nog för att få det fixat eller tar tag i problemet själv och köper en router. Men jag skyller på att min ena inneboende är dryg och så envis att han vill fixa det själv.

Nyss lagade jag mat, blev en kycklinggryta med squash. Gott. Och jag har lyckats att bara glömma lunch en dag till jobbet denna vecka, och då blev det brödskivor tillsammans med de andra men resten av veckan har jag gjort goda sallader. Mums. Dessutom har jag minskat mitt intyg av kolhydrater avsevärt och det känns bra. Riktigt bra faktiskt.

Funderar på om jag ska ta mej en tur till maxi nu för att handla för helgen. Men känns mer lockande att fortsätta drinken jag gjort och sätta på ett one tree hill avsnitt till och bara njuta av att det är fredag. För det behövs en helg efter denna intensiva jobbvecka.

And later on it's goodnight-time.

Fy fan vad förbannad jag är på mej själv. Precis innan jag skulle gå till t-banan för att ta den till stan och kören skulle jag ta på mej lite parfym. Jag tappar flaskan i golvet och hela går sönder. Parfym doft och glas överallt. Fan. Den som jag fick av mamma och pappa i julklapp. Precis en månad använd och max en sjundedel av den var använd. Fan. Ska man behöva vänta tills min födelsedag innan jag får en ny nu eller. Fast jag ska nog ta mej råd att köpa en ny, men det svider.

Jag missade kören förra veckan pga sjukdom så jag blev glad när jag kunde gå dit och sjunga massa mamma mia låtar. Vi har fått dem på svenska i en riktigt bra version och det är skoj. Att man har en Åsa som piggar upp gör det hela bättre. Vi har så himla roligt på måndagskvällarna. En av veckans höjdpunkter, helt klart!

Nu ska jag återvända till Egils australiensiska besök Cloe. It's nice training my english skills.

Live från Sandvikengården.

Jag älskar trådlöst internet på lägergårdar mitt i skogen. Att kunna kolla facebook mitt ute i skogen, vilken lycka! Dock är min skogstur snart slut. Efter en halv helg med en distriktsstyrelse och valberedning kommer jag få med mej massa nya tankar hem. På styrelsefolk och organisation överhuvudtaget. Alla är viktiga och alla ska få lov att ta plats. Som jag skickade i ett mail förut. "Du kan, du vill, du vågar. Intresse är alltid starten till något och det man inte kan, lär man sig!"

Snart blir det hemresa och då får vi se vad som sker sen. Är sliten så blir nog lugnt. Pratade med mamma förut och hon hade softat hela dagen. Och jag känner att efter en full arbetsvecka, plus sjukdom, plus valberedningsdygn så är man mör i både kropp och själ. Så Johan, lite singstar och saft känns som en skön avslutning. Inte banga nu, det tycker jag inte.

Sen imorgon kväll blir det hemfärd till Norge igen för ny arbetsplats på måndag med nya utmaningar. Allt går så fort så inte lätt att hinna med ibland men det är nog då jag trivs som bäst, oftast.
Förövrigt, vi ses väl på årsmötet 24-26 april?