Ut i vårsolen med er.

Final mot Hv. "Hmm.." som Diana skrev i min blogg. Jag tror också på det. Väldigt ovisst. Men jag behåller mitt hopp på segermaskinen Fbk just nu. De har ett otroligt starkt lag med en målvakt som har varit för bra för att vi kommer få behålla honom nästa säsong. Men nu tar vi finalspelet först. En spännande serie ser jag fram emot och en guldfest utan dess like hoppas jag på!

Chokladtårta var min frukost idag. Riktigt, riktig lyx men annars hade den blivit torr och inte god så jag tycker det var väldigt nödvändigt. Om inte annat så var det sjukt gott.
Solen lockar på mej och jag ska spendera den sista timmen med mamma och pappa ute i solen. Njut vänner, njut!

Framtid och pension avklarad.

Nu känns det som gamla tider. Gamla tider med fest på torget och ett spännande slutspel. Trots att jag inte sett många matcher live i år så betyder hockeyn en massa. Det betyder hemma och det betyder gamla tider på läktarn.
Jag hoppas de tar guld men även om de inte gör det så har det vart en sjukt spännande och jämn säsong. Jag kommer minnas den. Den lilla poängmarginalen som var mellan lagen var helt sjuk egentligen och det svängde rejält. Nu är det nära och matchen idag var tydligen en rysare. Pappa var sms-maskin och jag är glad att få följa resan ett tag till.
Ses vi på torget?

Dagisbarn (5 år): Jag vill ha dej som mamma.
Frida: Ehm..jaa..
Barn: När min mamma och pappa dör ska jag köpa dej.
Frida: Hur mycket kostar jag?
Barn: Hundra.
Frida: Hundra kronor?
Barn: Ja, hundra tusen kronor. Finns det så många pengar?
Frida: Det gör det.
Barn: Bra...Fast, jag har inte så många pengar i min spargris.
Frida: Det gör nog inget. Din mamma och pappa kommer inte dö på länge.
Barn: Bra. Då hinner jag spara.