Woho, jag ska till Luxemburg!

Bokade just flygbiljetter till Luxemburg, 38kr gick det på tur och retur. Jag bor gratis nere hos Sandra. Det kommer bli kanon!

Det enda störda är Ryanair som tar ut en administrationskostnad på 100kr bara för att jag betalar biljetterna via nätet med kontokort. Är inte det märkligt så säg? De gör inte ens något jobb, jag fyller i alla siffror och information, och de tar 100kr för det. Men men, jag får åka utomlands!

För vad vore inte en resa till The Royal Empire.

Det är planerat att min kör ska åka på resa till en huvudstad på de brittiska öarna i juni. Det passar sig så dåligt att det antagligen blir mellan den 10-14. Då har jag en bror som tar studenten, en bror som slutar nian och en vän som diakonvigs. Åh, tänk så mycket jag vill kunna dela på mig. Mamma har sagt att Erik och Gustav inte bryr sig något om att de går ur. De är inte de personerna som vill ha massa uppmärksamhet. Men jag tänker inte missa Dianas diakonvigning, så är det bara.

MEN just nu har Ryainair massa billiga flygbiljetter, och jag har nu hittat biljetter för 156 kronor tur och retur för två personer. Någon som vill med? Det behövs inte mycket övertalning, det kan jag lova. Jag kan packa väskan åt dig om du tycker det är för jobbigt.