Frida om att inte räcka till

Ibland är man otillräckligt. Just nu är det en sån period när jag känner att jag inte räcker till. Inte räcker till åt vänner, skolan, jobbet eller mej själv. Det är klart jag vet att det är så att man har mycket ibland. Men man tappar så mycket av saker som man vill göra, personer man vill träffa och saker man vill ska ske. Jag hoppas kunna resa mycket i sommar men just nu fortsätter jag ragga jobb för att kunna hitta nått. Jag tar allt! Arvikafestivalen ska jag ju på iaf. Skönt med ett mål till sommaren. Sen måste jag passa på att önska Diana grattis på födelsedagen!

En ny era

En organistation som svenska kyrkans unga utvecklas ständigt. Det dyker upp nya medlemmar och det kommer fram nya stjärnor. Nya idéer och tankar utvecklas och olika mål blir viktiga. Under årsmötet i år var det mycket prat om vilka som ska sitta i distriksstyrelsen under året. Även Equipo Missionero i Equador fick mycket uppmärksamhet och en del av stiftskollekten kommer att falla till indiansamarbetet.

Demokrati utan många lokalavdelningar är ett problem. Hur löser man detta i framtiden när endast 8 av 27 är representerade? Men just nu är vi i ett generationsskifte. Gamla rävar går och nya tillkommer. Jag är vemodig efter helgen efter att ha avgått men samtidigt upplever jag att det finns en energi till att skapa saker och jag hoppas att 2008 också blir ett bra år för Svenska Kyrkans Unga i Karlstads stift.

Distriktsstyrelsen efter SKUR
Sandra Sandström, administrativledare
Daniel Helin, verksamhetsledare
Sara Eriksson Olivers, 2år
Marcus Löfgren, 2år
Diana Drewstad, 2år
Victor Granberg, 1år
Jonas Lundqvist, 1år
Erica Grammenis, 1år
Mattias Kareliusson, 1år

Nu börjar min energi rinna ut efter att ha spelat innebandy i två timmer efter hemkomsten. En slitsam men lärorik helg. Veckan som kommer blir fullproppad och sen är det UKM nästa helg. En massa på gång som vanligt.

Inget epa-möte men väl Skur

Årsmötet i Åmål närmar sej, ikväll är det dags. Jag åker från Karlstad i eftermiddag med Sandra efter att ha packat stiftsbilen. Jag hoppas på ett intressant årsmöte. Som vanligt så brukar SKUR få fram många tankar och förhoppningsvis engagera några nya själar. Detta blir ett årsmöte som handlar om lite sorg för min del. Efter 4år i styrelsen är det dags att tacka för mej för denna gången, man kan ju komma tillbaka. Och efter 1år som verksamhetsledare känner jag att jag har utvecklats och lärt mej en hel del. Sandra och jag har arbetat bra som kollegor. Flamman finns kvar men det är dags att lämna ifrån sej stafettpinnen. En ny styrelse, nya fräscha ögon och nya tankar. Demokratin flödar vidare. Svenska Kyrkans Ungas Rådslag hälsar er välkomna. Vi ses ikväll!
Och sen slipper ni mej inte, för jag kommer allt på Camp.