Home sweet home

Fast mark under fötterna, med en känsla av lycka samtidigt som man känner lite vemod. Så många intryck och olika minnen, fotografier och liknande. Rena kläder och inte svettig, att ha det just nu är värdefullt. Kanske sammanfattar det min resa. Att komma hem och veta att man imorgon när man vaknar inte behöver skynda sig till nått, och att kunna sova riktigt länge. Halleluja vad skönt!

Den här resan under 17 dagar har nog haft allt en resa behöver och inte behöver. Allt från att hoppa på fel tåg och tro att man har hamnat i Holland, till att få skitsnygga bilder över Paris och Eiffeltornet. Jag är just nu så himla trött att jag skriver en sammanfattning av resan imorn eller på tisdag. Men håll utkik!
Hejsvejs i lingonskogen!

Right in action!

Nu är jag det som så fint heter; right in action. Jag sitter i Genève på mitt vandrarhem sista kvällen. Resan har hittills gått bra med lite incidenter som det i och för sig ska vara. (Jag har till och med å, ä och ö bokstäverna här så det är riktigt rockigt)

Jag har världens bästa väder och har blivit lite brunfärgad, eller röd om man så vill. Men det känns jätteskönt när man vet att vädret hemma inte är det bästa! Skadeglada-frida minnen läggs på hennes ansikte. Geneve idag som sagt var men imorn är det frankrike och Strasbourg/Saverne som gäller. Riktigt spännande det med. En sak är säker; jag över min franska ordentligt när jag är här nere! Fast man förstår mer än vad man kan svara men ändå.

Hoppas alla har det bra där hemma, tiden rinner iväg vid datorn..
Men sol, sol, sol säger jag bara.
Puss och kram till er gullungar!

I Bryssel pa vag mot knarket

Just nu befinner jag mig i bryssel, sista natten innan farden imorn gar mot amsterdamen och knarkkvarteren. (okej, jag lovar er att jag verkligen inte ska kopa med nan knark) Annars ar det riktigt bra, en massa aventyr redan men dessa tanker jag beratta om nar jag kommer hem. Men en massa saker som tagstrejker, god mat och smaskigt kaffe tillsammans med annat roligt. Jaja, nu far det racka. Watch out for more information.
Puss och kram!