Året 2009.

2009 vandrar mot sitt slut. Imorgon är sista dagen på året och det känns som även detta år har sprungit iväg. 2009 var året fullt med jobb, resande och kärlek.
Varning för en lång resumé.
 • Norge - jobb
  Jag fortsatte att bo i Norge, jag bytte jobb från att vara aupair och börja jobba på dagis. Första halvåret på två ställen, varav fem månader var på Elines dagis. Mysigt att få 5 extra månader med henne, trots att jag hade slutat som aupair. I augusti fick jag fast jobb på ett familjedagis (mix av dagis/dagmamma) och jag stortrivs. Jag träffade de bästa av arbetskamrater.

 • Norge - boende
  Flyttlådor packades och jag tog mitt pick och pack och flyttade från Töyen till Tåsen. 11 minuters promenad till jobbet är perfekt. Så nu delar jag boende med tre, snart fyra, killar.

 • MargaretaMaffian
  Jag spenderade mycket tid i kyrkan i Oslo även i år. Vi blev ett tight gäng genom hösten, en massa skratt och skoj. Det var sång i kören, häng på onsdagarna och även andra dagar. Jag var Lucia i några föreställningar och vi fick även ihop fina Luciakonserter. Våren ser bra ut, den kommer bli awesome den med.

 • Svenska Kyrkans Unga
  På årsmötet i april blev jag invald i distriktsstyrelsen igen efter ett års uppehåll. Väldigt roligt att få förtroende igen och att få representera en fantastiskt organisation. Det har även blivit en del läger och möten i andra forum, spännande.

 • Musiken
  Det spelades mycket Coldplay, Lady Gaga, Kent, Melissa Horn, Kings of leon, Lars Winnerbäck och Robbie Williams m.fl. Spotify underlättade musiklyssnadet mycket.

 • Kärleken
  Erik dök upp i mitt liv och jag lurade honom att flytta till Oslo. Han fick även han jobb på dagis och mitt nya jobb ligger väldigt nära hans. I februari är det ett års firande <3

 • Evangemang
  - Svenska nationaldagen firades även i Oslo och jag var Karlsson på taket under en Astrid Lindgren-konsert. 
  - Stiftsfesten i Karlstad med avslutning på leklandet blev ett uppskattat arrangemang som jag hoppas återkommer.
  - 17maj firades med dunder och brak. Dagen innan vad Rybak hela Eurovision Song Contest, det ledde till extra firande.
  - Utematchen mellan Frölunda och Färjestad kommer alltid vara kvar i minnet. Det var en fantastiskt kväll i kylan, trots förlusten.

 • Vännerna
  Jag har träffat många härliga människor i Oslo, ingen nämnd och ingen glömd. Att hålla kontakt med de på hemmaplan är inte lika lätt och det är något som jag ska bli bättre på under 2010. Jag har haft otroligt roligt med er under året.