Uppdatering.

Det var mycket länge sen jag skrev nått i min blogg och det är dags för en uppdatering. 
I torsdags var jag helt ledig och satsade på en heldag med shopping, körlektion och sen jobb resten av kvällen. Shoppingen med Sabina och Johan slutade med att jag inte handlade någonting nästan. RIktigt bra jobbat av mig. Men körlektionen var riktigt nervöst faktiskt men jag tyckte jag klarade den ganska bra. Fick saker att öva på som det ska va och det var roligt.

Helgen har varit fullspäckad faktiskt. Fredag var en heldagsshopping med Sabina. Jag inhandlade fyra klänningar som jag heldiggar mycket, mycket och använder jämt. Sen avslutades kvällen med film hos Johan med Jesper. Lite innebandy film gällde också eftersom vissa ville ladda upp inför Stuk som är så viktigt. 

Stuk en hel dag på lördag och oj, oj, oj vad det är roligt. Stuk är Svenska kyrkans ungas innebandyturnering eller stiftsungdomskväll som den heter egentligen. Jag spelade med i DS med förstärkning och det var mycket roligt ska ni veta. Kil hade tre lag men och kämpade och slet som bara den. Korståget tog sig enda till final och slog ut Tveta och Kil fick med sig bucklan hem för andra året i rad. Tack för en mycket bra instats Anna, Ribban, Körs, Johan, Robin, Emil, Tobbe och Ola. Bra spelat! Och även resten av Kilsgänget spelade mkt bra innebandy!

Efter innebandyturneringen bar det iväg på halloweenparty som var mycket roligt förutom att en mycket full S ballade ur lite, eller vad säger du? Jag sprayade mitt hår svart och var en häxa. Och en massa andra utklädnader såg jag där. Mycket skojig kväll var det i alla fall och jag sov mycket lite den natten. Halv fyra kom jag hem och somnade vid fyra, först efter att ha försökt få ur den mesta svarta hårfärgen ur håret kunde jag lägga mig.

Söndagen började tidigt eftersom styrelsemötet började tio inne i stan. Självklart innebar det en tidig uppgång. DSmötet tog upp viktiga ärenden innan det åter var dags att åka till Kil igen. Mer innebandy på kvällen, en hel dag idag igen men jag är mycket nöjd med min helg. Undrar vad som kommer hända på lovet.