Sjukt trött!

Skulle publiceras 20.28 men jag tryckte på fel knapp!

Jag orkar inte ens komma på någorlunda bra bloggrubriker längre. Illa! Jag skulle vart barnvakt ikväll men efter att ha suttit och väntat tills efter maten och en timme till så säger pappan att han är för trött för att åka iväg. Jaha, då var det bara att gå då. Eller ja, jag får sitta kvar men nej. Då lockar datorn mer.

Jag började halv fem imorse. Vad är det för omänsklig tid?? Pappan skulle iväg tidigt och mamman var bortrest. Som tur var vaknade Eline sent så jag fick sova typ en och en halv timme till innan jag var tvungen att gå upp på riktigt. Då blev det frukost och lite mys framför teven. Sen så lekte vi i frognerparken idag också. Detta tillsammans med Erica och hennes Axel, Anna och hennes Mie och Josefin och hennes söte Anne-Hélené. Ja, stavning av norska namn är inte lätt. Trots att jag nu bott här i tre månader. Det var mys i alla fall att äta matpakke i parken. Anna har jag inte träffat förut och hon var trevlig.

Jag ska försöka kämpa mej ut i kylan och åka trikk till Kiwi och handla CCL snart. Känner att jag behöver det efter denna dag. Trots att jag egentligen inte ska dricka det. Men hallå, det är faktiskt fredag. Lite fredagsmys måste man få unna sej. Om jag inte hinner somna innan dess.