Universal poplab - Summer struck

Sedan en vecka tillbaka har jag inte haft en ledigkväll och på en och en halv vecka har jag inte fått vakna en morgon utan att väckarklockan har ringt. Men imorgon, då jädrar. Då ska jag sova som bara busen, hur länge som helst. Det kommer antagligen resultera i att jag vaknar sju och inte kommer somna om, men det är en chansning jag får ta.

Det är Valborgsmässoafton idag, i Norge betyder det ingenting. Eller ja, det betyder att folk är lediga imorgon av någon anledning som ingen vet men ikväll blir det ingen brasa. Jag ska ta mig ut en sväng i solen igen innan den går ner och sen får vi se. Hoppas nästan på att det inte kommer hända nått särskilt. Vore skönt att bara mysa och ta det lugnt. Erik har laddat hem the sims 3 åt mej, även alla olika tillbehör, och om jag får för honom så tänker jag sno hans dator och leka.

Jag har blivit medlovad på Russ-firande under maj månad också tillsammans med några jobbar-kompisar. Det kan bli spännande. Russ är något som de som går ut vidaregående skole, jämför med gymnasiet i Sverige, och det fungerar som Studenten fast i en månads tid. Rapporter kommer efter att jag vart med om några äventyr.

Trevlig Valborg på er och ta det försiktigt ikväll!