En ny era

En organistation som svenska kyrkans unga utvecklas ständigt. Det dyker upp nya medlemmar och det kommer fram nya stjärnor. Nya idéer och tankar utvecklas och olika mål blir viktiga. Under årsmötet i år var det mycket prat om vilka som ska sitta i distriksstyrelsen under året. Även Equipo Missionero i Equador fick mycket uppmärksamhet och en del av stiftskollekten kommer att falla till indiansamarbetet.

Demokrati utan många lokalavdelningar är ett problem. Hur löser man detta i framtiden när endast 8 av 27 är representerade? Men just nu är vi i ett generationsskifte. Gamla rävar går och nya tillkommer. Jag är vemodig efter helgen efter att ha avgått men samtidigt upplever jag att det finns en energi till att skapa saker och jag hoppas att 2008 också blir ett bra år för Svenska Kyrkans Unga i Karlstads stift.

Distriktsstyrelsen efter SKUR
Sandra Sandström, administrativledare
Daniel Helin, verksamhetsledare
Sara Eriksson Olivers, 2år
Marcus Löfgren, 2år
Diana Drewstad, 2år
Victor Granberg, 1år
Jonas Lundqvist, 1år
Erica Grammenis, 1år
Mattias Kareliusson, 1år

Nu börjar min energi rinna ut efter att ha spelat innebandy i två timmer efter hemkomsten. En slitsam men lärorik helg. Veckan som kommer blir fullproppad och sen är det UKM nästa helg. En massa på gång som vanligt.

Kommentarer:

1 Ann-Sofie:

Full fart med andra ord =)

2 Diana:

Du har det så sannerligen fullt upp.
Kram

Kommentera här: